EAHAE INTERNATIONAL


 

Sylvia Persson, Sweden
 

Company: SylviaKPersson
Name: Sylvia Persson
Country: Sweden

Address:
Sylvia Persson

Adress:
Vinköl Frösviken
532 94 Skara

Phone: 070-6968702
E-mail: sylviakpersson@gmail.com
Website: http://www.sylviakpersson.se
 

 
Jag har 16 års erfarenhet av att möta och hjälpa människor i förändring. Kommunikation är ett nycklord liksom målsättning, uppföljning och motivation. Jag har erfarenheter från lantbruket, hästnäringen och småföretagande inom handeln samt offentlig verksamhet. Vikten av gott ledarskap, frisk personal och kontinuerlig organisationsutveckling är ständigt närvarnde i mina samtal eftersom dessa ämnen är en stor del av mina klienters vardag.

Jag använder hästarna som verktyg i min coachning. Det spelar ingen roll om du inte är van vid hästar, det här fungerar ändå och ger insikter som känns i både kropp och intellekt.

Jag har en passion för hästar och uppskattar den ordlösa kommunikationen med djuret. Hästen är ett utmärkt verktyg när du vill bli medveten om vilka följder ditt beteende har på din omgivning.

Hästar accepterar bara en intuitiv och situationsanpassad ledare med absolut närvaro. För den som förtjänar ledarskapet, gör hästarna alltid sitt bästa utifrån sin kapacitet. Utan att värdera, speglar de med sitt kroppsspråk vad vi har bett om och hur vi bad om det.
Hästen blir din lärare, samtidigt som du tränar ledarskap över dina tankar och känslor.
En workshop med häst är en spännande form av coachning, där hästen blir din ärliga vägvisare på resan till högre social kompetes. Exempel på övningar kan du se på film: http://www.youtube.com/watch?v=gWTcX3bpA9g

Metoden kallas Horse Assisted Education eller Horse Assisted Leadership och jag använder mina egna hästar i första hand. De är utvalda för och tränade till att utveckla människor.