EAHAE INTERNATIONAL


 

Company: Espmark Innovation AB
Name: Catarina Espmark
Country: Sweden


Address:
Boglösa Rickeby 10
S-745 97 Enköping

Phone: +46 171 29611
Mobile Phone: +46 70341 5248
E-mail: catarina@espmark.eu
Website: www.espmark.eu
 

 

 


EAHAE Member 2009
Qualified 2009


 

Horse Assisted Education
Utbildningar, konferenser och föreläsningar inom
Ledarskap och kommunikation


Strategi och Ledarskap - Framgång och nytänkande kräver tid för reflektion. Annorlunda Program och Workshops. Utveckling och Lärande - som ger mer...

Varför hästar - när det handlar om människor?

Horse Assisted Education är en experimentellt och inspirerande metod där du ges uppdrag och uppgifter med syfte att testa effekten och verkan av ditt ledarskap i aktuella situationer och sammanhang som ledare.

Hästens feedback, ger oss möjligheten att - ta en titt på oss själva – och se hur vi i vårt eget ledarskap och agerande uppfattas av våra medarbetare och andra i vår omgivning.

I våra workshopar fokuserar vi på och tydliggör för dig hur du använder din egen operativa förmåga att leda, kommunicera och verka tillsammans med andra.

Vår målsättningen är att du ska få svar på.
Vilka förmågor och styrkor som är grunden till din framgång samt insikt om ageranden och beteenden som hindrar dig att vidareutvecklas som person och professionell ledare.

Välkommen till oss!

Catarina Espmark är affärs- och ledarskapsutvecklare som med mångårig erfarenhet av verksamhetsutveckling och förändringsledning - i både nationellt och internationellt verkande organisationer.

Catarina har arbetat på Försvarsmaktens Högkvarter, avdelningen för strategisk ledning men även som konsult och rådgivare med uppdrag inom incident- och krishantering, organisations- och processutveckling, utveckling av ledningsgrupper och styrelser samt kollektiv- och individuell person- och ledarstilsutveckling.

Utöver vedertagna arbetssätt och metoder arbetar Espmark Innovation AB med det unika stödet av Horse Asssisted Education vilket ger en dimension som är annorlunda och ger effekter långt utöver det du förväntat - innan du provat.

 

Home